Înscrieri pentru cererea și oferta de voluntariat din Saschiz

20.09.2022
Știri

De acum serviciile de voluntariat din Saschiz (atât cererea cât și oferta) vor fi centralizate prin punerea la dispoziție a unei baze de date online creată în cadrul proiectului 𝐅𝐎𝐒𝐓𝐄𝐑 – 𝐅𝐢𝐧𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 𝐭𝐨𝐠𝐞𝐭𝐡𝐞𝐫 (2021-2022).

Cum funcționează ? 🧐 Echipa proiectului a creat două formulare online care pot fi accesate în link-urile de mai jos sau scanând cu telefonul codurile QR de pe afișe. În urma completării acestor formulare, echipa CEVOS se va ocupa de punerea în legătura a celor care doresc să facă voluntariat cu cei care doresc să lucreze cu voluntari. Link-urile sunt disponibile în curând și pe pagina proiectului de pe www.centruldevoluntariatsaschiz.com

Dacă vă doriți să faceți voluntariat vă rugăm să completați formularul acesta.
🔗 https://forms.gle/B7ooFMdrXQFc79Ws8

Dacă aveți nevoie de voluntari sau aveți o idee de dezvoltare a comunității pe care v-ați dori să o realizați împreună cu alți voluntari, vă puteți înscrie în formularul acesta.
🔗 https://forms.gle/iw6MkTB2cdf6CHR58

Această activitate reprezintă digitalizarea ideii inițiale de a amplasa panouri în spațiul public din Saschiz, respectând astfel regulamentul GDPR pentru protecția datelor personale ale celor înscriși. Desigur, vrem ca această inițiativă să fie găsită și în offline, astfel posterele atașate acestui anunț vor fi afișate în puncte centrale ale comunei Saschiz.

Această acțiune face parte din inițiativa de promovare a voluntariatului #SmallVillageBigDreams a proiectului de solidaritate 𝐅𝐎𝐒𝐓𝐄𝐑 – 𝐅𝐢𝐧𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 𝐭𝐨𝐠𝐞𝐭𝐡𝐞𝐫 (2021-2022). Voluntariatul este o metodă bună de implicare în comunitate și de rezolvare a unor nevoi sau probleme pe care aceasta le are. Prin acest tip de interacțiune se cultivă sentimentul de apartenență și se poate facilita dialogul între generații.

Proiect co-finanțat de Uniunea Europeană. 🇪🇺
Mai multe detalii despre proiect aici:

http://www.centruldevoluntariatsaschiz.com/projects/9