Blog


Blogul Voluntar în Transilvania este acum deschis publicului şi tuturor voluntarilor din zona noastră! În acest spaţiu virtual de interacţiune veţi găsi articole scrise de către tinerii implicaţi în activităţi de voluntariat. Categoriile în care se vor regăsi articolele sunt Experienţe, Povestea mea, Tips&Tricks, Gânduri şi Evenimente.

Scopul acestui blog este de a promova faptul că voluntariatul este o metodă importantă de implicare în rezolvarea problemelor întâmpinate într-o comunitate, fiind în acelaşi timp şi un instrument foarte bun de dezvoltare personală.

Ne propunem, pe această cale, să creştem vizibilitatea asupra acestor activităţi şi proiecte, să consolidăm comunitatea de voluntari din zona Transilvaniei, şi să încurajăm colaborările între organizaţiile de tineret din ţară şi din străinatate.

Acest spaţiu este deschis contribuitorilor! Aşadar, dacă vă doriţi să publicaţi un articol pe blog, vă invităm să ne contactaţi pe adresa voluntarint@gmail.com. Această iniţiativă a fost creată în parteneriat cu Asociaţia AUM din Sighişoara.

Accesează blogul: https://voluntarint.wixsite.com/voluntartransilvania