Echipa Noastră


Despre Noi

Florentina Călugăr

Coordonator

Proiectele mai mari sau mai mici, dar care au un impact real in comunităţi sunt cele care mă motivează în toate iniţiativele de dezvoltare a zonei în care m-am născut şi în care am ales să mă întorc şi să lucrez, de mai bine de 10 ani. Voluntariatul şi munca în echipă sunt, pentru mine, un mod de a fi în comunitate, iar îndemnul după care mă ghidez e acesta: ,,If you want to go fast, go alone; If you want to go far, go together.”

Alexandra Negrei

Coordonator

Voluntariatul, educaţia non-formală şi activităţile în folosul comunităţii sunt doar câteva aspecte ale ocupaţiei mele! Când mă gândesc la jobul meu văd un spaţiu plin de oameni frumoşi, de bucurie, de recunoştinţă şi fericire. Învăţarea de-a lungul vieţii este motivaţia mea şi încurajez mereu lumea din jurul meu să se bucure de fiecare minut din fiecare zi!

Florentina Mărcuş

Coordonator

Iubesc viaţa şi întâmpin cu bucurie toate experienţele de care am parte. Domeniul voluntariatului adaugă conştiinţei mele creativitate, dedicare, pasiune, deschidere, responsabilitate şi multe altele, acestea ajutându-mă să îmi ating obiectivele prin care contribui la dezvoltarea comunităţii. Astfel, îmi arăt recunoştinţa faţă de cei care mă înconjoară.

Denisa Feldiorean

Creative manager

Voluntariatul a fost mereu parte din viaţa mea şi îl consider foarte important atât la nivel individual cât şi la nivelul comunităţii. Creativitatea, inspiraţia şi motivaţia sunt cuvintele cheie care se regăsesc în activitatea mea de zi cu zi, în promovarea voluntariatului, a solidarităţii şi a responsabilității sociale.