Sărbătoarea Zacuştii

28.08.2021
Știri

Sărbătoarea Zacuştii este un eveniment gastronomic dedicat tuturor celor care iubesc zacusca, familiilor și prietenilor acestora. Prin Sărbătoarea Zacuştii ne propunem încurajarea unui stil de viaţă echilibrat şi sănătos, a sentimentului de apartenență, socializarea, promovarea satului Cloaşterf și a valorilor comunității, oferind acesteia un mod minunat de petrecere a timpului liber, într-o manieră plina de bucurie alături de familie și prieteni. Ne dorim să transformăm acest eveniment aflat la prima ediţie într-o tradiţie anuală a organizatorilor şi a satului Cloaşterf în jurul căreia să consolidăm comunitatea locală.

𝐔𝐧𝐝𝐞?
La Camping Zori în satul Cloaşterf (sediul Centrului de Voluntariat Saschiz)
𝐂𝐚̂𝐧𝐝?
În data de 4 Septembrie 2021 începând cu ora 9:00 AM
𝐃𝐞 𝐜𝐞?
Pentru că vrem să gătim împreună și să ne pregătim borcanele pentru iarna într-un cadru relaxant, cu bucurie și distracție în aer liber.

Acest eveniment este organizat de Centrul de Voluntariat Saschiz şi Camping Zori în parteneriat cu Asociația Vecinătatea Femeilor din Saschiz și Asociația AUM, susţinut de Colinele Transilvaniei și co-finanțat prin programul Corpul European de Solidaritate.

Vă aşteptăm!

Pentru mai multe detalii, program şi înscriere vă rugăm accesaţi pagina evenimentului pe Facebook:

https://www.facebook.com/events/722146279188510