Redirecționează 3.5% din impozit

03.05.2021
Știri

Redirecționează 3.5% din impozitul tău către Centrul de Voluntariat Saschiz Este alegerea ta cum foloseşti o parte din banii reţinuţi de stat ca impozit pe venit, şi poţi alege să susţii un ONG local a cărui scop principal dezvoltarea comunităţii.

Cum se face redirecționarea - Urmând paşii de mai jos:
1. Accesează linkul din josul paginii şi completează formularul, dă click pe "Mergi la pasul următor" şi apoi descarcă fişierul.
2. Printează, semnează şi apoi poţi:
A. Depune formularul direct la sediul de pe Ilarie Chendi nr. 77 sau trimite-l prin poştă sau curier la aceeaşi adresă, şi ne ocupăm noi de depunerea lui (Conform ordin ANAF nr.936/2020, publicat in M.Of. nr.325/2020).
B. Depune formularul în persoană la unitatea anaf de care aparţii cu domicliul, sau trimite-l prin poştă cu scrisoare recomandată. Poţi consulta lista registraturilor pe: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm?fbclid=IwAR3hJjBNfhSyTel-bd4czKEGjrF8e9XWqoHdmMLhNZdNrNIijiC1HXx0Go8
Ce se intâmplă după- Toate fondurile strânse vor fi folosite pentru dotarea şi întreţinerea spaţiilor, pentru achiziţionarea echipamentelor şi a materialelor necesare în desfăşurarea activităţilor noastre.
Termenul limită pentru trimiterea formularelor este 25 mai. În cazul în care nu alegi redirecţionarea, întreaga sumă va rămâne în bugetul statului.
Pentru mai multe informaţii ne poţi contacta la adresa cevosaschiz@gmail.com

Link Formular